FAQ

Q. Kan ik een 3D file uploaden om mijn producten te importeren?

Helaas is dit niet mogelijk, door gebruik te maken van samengestelde vormen kunt u in CaseCreator ook de meer complexe producten ontwerpen. Verschillende vormen met dezelfde diepte zullen uiteraard uiteindelijk 1 vorm zijn. Gebruik het 3D voorbeeld om te zien wat het eindresultaat zal zijn.

Q. Kan ik ook met Creditcard betalen?

Jazeker. Bij het afrekenen kiest u PayPal als betalingsmethode en vervolgens selecteert u de optie "Betalen met een creditcard".

Q. Wat voor materiaal is het interieur?

De koffers worden uitgevoerd met een zacht schuim (S22 Polyurethaan) in de deksel en een hardschuim (NA36 Polyethyleen) in de bodem.

Q. Is het mogelijk om het schuim van de deksel te tekenen?

Nee, alleen in het bodemdeel wordt gefreesd. Mocht het freesdeel van de bodem uit verschillende lagen bestaan dan wordt dit verlijmd.

Q. Is het van belang om een bepaalde afstand tussen de koffer en de tekening open te laten.

Dit gebeurt automatisch, u kunt namelijk niet tekenen binnen 15mm vanaf de randen in verband met de sterkte van het schuimdeel. Daarnaast kunt u ook niet tekenen binnen 10mm vanaf de bodem, zodat er altijd een laagje schuim op de bodem van de koffer aanwezig is.

Q. Kan ik ook alleen een interieur, zonder koffer, bestellen?

Mocht u een eigen koffer hebben dan kunt u ook alleen een maatwerk interieur bestellen. U kunt zelf de gewenste afmetingen van het schuiminterieur invullen. Ook hoeft het aantal koffers en interieurs niet gelijk te zijn aan elkaar.

Q. De website is erg traag, hoe kan dit?

Windows Explorer 7&8 geven snelheidsproblemen. Google Chrome werkt goed en snel. Klik de volgende link om Google Chrome te downloaden: http://www.google.nl/intl/nl/chrome/browser/

Q. Ik krijg een melding als ik mijn voorbeeld in 3D wil tonen, wat is dit?

Om een voorbeeld 3D te kunnen laten tonen kan het voorkomen dat u een plugin moet installeren in Windows Internet Explorer. Bij gebruik van bv Google Chrome is dit niet nodig.

Q. Het 3D roteren werkt niet, hoe komt dat?

Het 3D roteren van het schuimdeel werkt niet als met een terminal server gewerkt wordt.

Q. De vorm verandert automatisch zonder dat ik dat wil, hoe kan dat?

Tijdens het tekenen wordt een controle uitgevoerd op maakbaarheid. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde vormen worden afgerond.

Q. Waarom kan ik mijn uitsparingen niet dichter bij elkaar plaatsen?

Een rode rand rondom een uitsparing geeft aan dat de uitsparing binnen de minimale afstand komt ten opzichte van een andere uitsparing. Zodra het voorwerp binnen die minimale afstand geplaatst wordt tijdens het tekenen, gaat het automatisch terug naar de vorige plaats.

Q. Ik kan mijn uitsparing niet dieper maken, wat moet ik nu doen?

Afhankelijk van vormen kan het voorkomen dat de diepte beperkt is. Door met een grotere radius of grotere breedte te tekenen kan de diepte toenemen

Q. Wanneer wordt mijn interieur opgebouwd uit meerdere lagen?

Het schuim in de bodem wordt uit meerdere lagen opgebouwd indien de hoogte van het schuim hoger is dan 100mm.

Q. Zitten deze lagen aan elkaar vast?

Het deksel- en bodem deel wordt voorzien van dubbelzijdige tape zodat de klant dit zelf eventueel kan aanbrengen in de koffer. Als het bodemdeel uit verschillende lagen schuim is opgebouwd, dan wordt dit verlijmd aangeleverd.

Q. Waarom wordt de prijs hoger, naarmate ik meer teken?

Hoe meer er getekend wordt, hoe hoger de prijs; dit komt omdat dan meer materiaal wordt gefreesd uit het interieur. Tekenen met een grote radius geeft over het algemeen de meest gunstige prijs, omdat dan met een grote frees gewerkt kan worden. Een kleine radius geeft een langere freestijd en is dus duurder.

Q. Kan ik mijn bestelling ook gratis retourneren?

U kunt de koffer retourneren maar moet daar zelf de transportkosten voor betalen. Het interieur kan niet geretourneerd worden omdat dit overeenkomstig is aan de specificaties van de klant en dus speciaal op maat gemaakt wordt.

Q. Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Q. Kan ik wanneer ik mijn binneninterieur samengesteld heb nog kiezen voor een andere koffer?

Ja, dit is nog mogelijk. Er kunnen alleen koffers gekozen worden waar het reeds getekende interieur in past.

Q. Kan ik een afspraak maken met een verkoopspecialist om mijn verpakkingsprobleem voor te leggen?

Uiteraard. Mail uw verzoek naar info@casescreator.com.

Q. Is het mogelijk om te bestellen in elk land?

Momenteel is dit alleen mogelijk in Europa. Binnenkort wordt dit uitgebreid en kunt u ook de koffers en maatwerk interieurs ook vanuit andere landen bestellen. U kunt hiervan op de hoogte blijven door in te schrijven voor de CaseCreator nieuwsbrief.

Q. Hoe kan ik de aantallen in mijn winkelwagentje wijzigen?

Tijdens het afrekenen worden wijzigingen in aantallen te bestellen koffers en interieurs pas actief als de knop 'bijwerken' ingedrukt is. Het wijzigen van aantallen alleen is niet voldoende. Na het wijzigen van de aantallen moet dus eerst op 'bijwerken' gedrukt worden

Q. Is het nodig om vingergrepen te tekenen in mijn interieur?

Voor het uitnemen van items die in het interieur verpakt gaan worden kan het handig zijn om vingergrepen te tekenen. U kunt daarvoor de 'cirkel' of de 'afgeronde lijn' gebruiken in de tekentool. Zie het voorbeeldfilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=gqBXMNoNmrs.

Q. Kan ik mijn ontwerp opmeten?

Ja, er is een meet functie om maten op te meten in het ontwerp. De meet functie werkt als 3 linealen, 1 vertikaal, 1 horizontaal en 1 op de diagonaal.

Q. Hoe werkt het opmeten?

Klik op het meet ikoon. De linealen worden op het werkblad getoond. Sleep de groene punten met de muis naar plaatsen die u wilt meten. U kunt de groene punten onafhankelijk van elkaar verplaatsen. Lees de waardes bij de linealen uit. De maten zijn in mm. Door nogmaals op het meet ikoon te klikken wordt de meet functie weer uit gezet.

Q. Hoe kan ik de vormen verplaatsen of veranderen?Koffer maken - Kist maken - Koffer ontwerpen - Kofferinterieur - Inhoud koffer - Koffer op maat - Zelf kist maken - Zelf koffer maken - Koffer schuim - Koffer foam