Zelf koffer makenSimpel zelf een koffer maken


Als het op de buitenkant en de afmetingen van een koffer aankomt, dan heeft u voldoende te kiezen. Maar het is natuurlijk lang niet iedereen die op zoek is naar een koffer om de buitenkant te doen. Als u apparatuur in de koffer wilt vervoeren die niet erg schokbestendig is, dan is het u vooral om het interieur te doen. Het liefst zou u een koffer kopen met een op maat uitgesneden interieur. Dankzij CaseCreator.com is dat nu heel eenvoudig zelf op te lossen. En wel dankzij onze ‘zelf koffer maken module’. Een gebruiksvriendelijke en laagdrempelige online ontwerpmodule waarmee u in luttele minuten uw eigen koffer ontworpen heeft.


Zelf koffer maken


1. Een ontwerp voor de buitenkant kiezen of de maten daarvan invullen;
2. Teken nauwkeurig de binnenkant van de koffer uit;
3. Bestel uw zelf ontworpen koffer;
4. Al binnen enkele dagen ontvangt u uw eigen koffer.


Zelf koffer maken in een handomdraai


Een eigen koffer ontwerpen is helemaal niet moeilijk. Dat komt omdat de ‘zelf koffer maken module’ van CaseCreator.com bijzonder gebruiksvriendelijk is. Deze is zo in elkaar gezet dat iedereen ermee kan werken. Uitgebreide berekeningen zijn onnodig. In plaats daarvan hoeft u enkel even kort de voorwerpen op te meten die u in de koffer wilt gaan bewaren. Die afmetingen tekent u dan, uiteraard met een kleine marge, uit in het interieur van de koffer. In de ‘zelf koffer maken module’ kan dat bijzonder nauwkeurig. Zodra uw ontwerp klaar is kunt u het eindresultaat bestellen. Wij snijden de vormen die u heeft uitgetekend uit in het schuim dat de binnenkant van uw koffer zal beslaan.


Begin direct met de ‘zelf koffer maken module’


De ‘zelf koffer maken module’ is een kwestie van uitproberen. Wacht daarom niet langer en ga direct aan de slag. Uitproberen en ontwerpen in de ‘zelf koffer maken module’ is onbeperkt en vrijblijvend. U hoeft zich niet te registreren en bent nergens toe verplicht.


Maak uw eigen ontwerp

Koffer maken - Kist maken - Koffer ontwerpen - Kofferinterieur - Inhoud koffer - Koffer op maat - Zelf kist maken - Zelf koffer maken - Koffer schuim - Koffer foam