Zelf kist makenEenvoudig zelf kist maken


Zoals dat eigenlijk bij alles gaat zijn kisten en koffers in tal van formaten verkrijgbaar. Dat is prima wanneer er geen specifiek voorwerp is dat u er in wilt bewaren of zolang er niks gevoeligs in bewaard wordt. Anders wordt het wanneer daar wel sprake van is. Camera’s en geluidsapparatuur kunnen niet zonder meer tegen een stootje en moeten dus veilig worden opgeborgen. Hierin reikt CaseCreator.com u de hand met onze ‘zelf kist maken module’. Zo ontwerpt u minutieus de inhoud van een kist zodat uw gevoelige bezit er perfect in bewaard kan worden.


Zelf kist maken


1. U geeft aan welke afmetingen uw kist moet hebben of kiest een buitenkant;
2. U tekent de juiste vormen uit in de ontwerpmodule;
3. De door u ontworpen kist kan besteld worden;
4. De kist wordt al binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.


Zelf kist maken; hoe gaat dat precies?


Het klinkt natuurlijk heel aardig, zelf een kist ontwerpen, maar is dat niet heel ingewikkeld? Gelukkig niet. Onze ‘zelf kist maken module’ is bijzonder gebruiksvriendelijk en vereist geen uitgebreide technische kennis of ingewikkelde berekeningen. Het enige dat u wel even moet doen is de maten opmeten van uw camera, gereedschap of welke andere voorwerpen u in de kist wilt bewaren. Die maten kunt u vervolgens tot op de millimeter nauwkeurig uittekenen in de ‘zelf kist maken module’. Als u dat gedaan heeft en uw ontwerp besteld heeft, dan snijden wij de vormen die u heeft uitgetekend uit het hoogwaardige schuim dat in uw bewaarkist komt te zitten.


Ga meteen aan de slag met de ‘zelf kist maken module’


De beste manier om onze ‘zelf kist maken module’ onder de knie te krijgen is het gewoon uit te proberen. Het is niet moeilijk, maar u moet het natuurlijk wel even gezien hebben. Het mooie is bovendien dat u de ‘zelf kist maken module’ zo vaak en zo lang mag gebruiken als u wilt. Een registratie is niet vereist.


Maak uw eigen ontwerp

Koffer maken - Kist maken - Koffer ontwerpen - Kofferinterieur - Inhoud koffer - Koffer op maat - Zelf kist maken - Zelf koffer maken - Koffer schuim - Koffer foam