Kofferinterieur



Een eigen kofferinterieur ontwerpen


U ging er waarschijnlijk altijd al van uit dat het interieur van een koffer iets statisch is. U kunt hooguit een winkel binnenstappen en de koffer uitkiezen die het best met uw wensen overeenkomt. Maar als u op zoek bent naar iets anders dan een reiskoffer, bijvoorbeeld een koffer om uw favoriete gereedschap, camera of geluidsinstallatie in te vervoeren, dan vindt u niet snel precies wat u zoekt. Daarom biedt CaseCreator.com en revolutionair concept waarbij u zelf een kofferinterieur kunt ontwerpen. U snijdt nauwkeurig de vormen uit in het kofferinterieur, zodat uw spullen er perfect in passen. Dat alles doet u gewoon op een regenachtige middag vanuit uw comfortabele stoel. Ideaal toch?


Ontwerp uw eigen kofferinterieur


• Ook zelf een exterieur kiezen;
• Geef zelf de precieze afmetingen van uw koffer aan;
• Eenvoudig online zelf een kofferinterieur maken;
• De door u ontworpen koffer in luttele minuten besteld.


Hoe een kofferinterieur te maken?


Het ontwerpen van een kofferinterieur klinkt in eerste instantie misschien als iets tijdrovends en ingewikkelds. Niets is echter minder waar. De ontwerpmodule van CaseCreator.com is bijzonder gebruiksvriendelijk. Het wijst zich grotendeels zelf. Eigenlijk hoeft u alleen even van tevoren de afmetingen op te meten van de voorwerpen die u in de koffer wilt gaan bewaren. Op basis daarvan tekent u de vormen uit in het kofferinterieur. De vormen die u uittekent snijden wij uit in het kofferinterieur. Dat bestaat uit een zacht schuim dat zeer schokbestendig is. U bestelt op CaseCreator.com dus altijd een koffer waar u uw spullen met een gerust hart in kan bewaren.


Ga direct aan de slag


Nu u weet hoe het werkt staat u vast te popelen om zelf een kofferinterieur te ontwerpen. Dat mag geheel vrijblijvend. U bent niet verplicht een ontwerp af te nemen en u mag onze ontwerpmodule zo vaak uitproberen als u wilt. Zo kunt net zo lang schaven aan uw ontwerp tot u het perfecte kofferinterieur ontworpen heeft.


Maak uw eigen ontwerp





Koffer maken - Kist maken - Koffer ontwerpen - Kofferinterieur - Inhoud koffer - Koffer op maat - Zelf kist maken - Zelf koffer maken - Koffer schuim - Koffer foam