Koffer schuimEenvoudig een kofferinterieur ontwerpen


Koffers zijn er in alle soorten en maten, maar een speciale bewaarkoffer waar uw gevoelige spullen perfect inpassen vindt u natuurlijk nergens. Een degelijke koffer waar de vormen van uw subwoofer of camera zijn uitgesneden in het koffer schuim van het interieur. CaseCreator.com maakt het echter voor iedereen mogelijk om de perfecte koffer zelf te ontwerpen en te bestellen. U bepaalt alles zelf. De afmetingen en de vorm van de buitenkant en de lay-out van de binnenkant. In het koffer schuim van de binnenkant tekent u de juiste vormen uit.


Een eigen koffer ontwerpen


1. Kies een geschikte buitenkant of voer de afmetingen daarvan in;
2. Geef het koffer schuim aan de binnenkant vorm zoals u dat wilt;
3. Heeft u uw koffer klaar? Bestel deze dan direct;
4. Al binnen enkele dagen komen wij de koffer bezorgen.


Uittekenen in koffer schuim; hoe werkt dat?


Ontwerpen en uittekenen in koffer schuim, het klinkt misschien ingewikkeld. Alsof er uitgebreide technische kennis nodig is. Daarvan is gelukkig geen sprake. De ontwerpmodule van CaseCrator.com werkt bijzonder eenvoudig en is door iedereen te gebruiken. U hoeft er eigenlijk alleen maar aan te beginnen en de rest wijst zichzelf. Wanneer u de maten heeft van de spullen die u in de koffer gaat stoppen, kunt de vormen daarvan in het virtuele koffer schuim plaatsen. Die vormen brengt u vervolgens op maat door de maten gewoon in te voeren en u bent er eigenlijk al. Wanneer u een eigen ontwerp bestelt, dan snijden wij de inhoud van uw koffer uit hoogwaardig koffer schuim. Dit koffer schuim werkt schokdempend en is uitermate geschikt om gevoelige spullen te beschermen.


Probeer het nu zelf


Waarschijnlijk bent u alvast begonnen met ontwerpen. Gaat u daar rustig mee verder of begin eraan als u dat nog niet had gedaan. Zelf een kofferinterieur in koffer schuim ontwerpen is op CaseCreator.com helemaal vrijblijvend. U kunt dus net zo vaak en net zo lang als dat u wilt ontwerpen maken of bijwerken.


Maak uw eigen ontwerp

Koffer maken - Kist maken - Koffer ontwerpen - Kofferinterieur - Inhoud koffer - Koffer op maat - Zelf kist maken - Zelf koffer maken - Koffer schuim - Koffer foam