Koffer op maatUw eigen koffer op maat


Eigenlijk is het heel vreemd. Tegenwoordig heeft u voldoende te kiezen als het op producten aankomt. Noem een willekeurig product en het is verkrijgbaar in alle vormen, maten en soorten. Dat geldt ook voor koffers. Prima als u op zoek bent naar een reiskoffer, maar wat nou als u iets gevoeligs wilt bewaren of vervoeren in een koffer? Geluidsapparatuur en camera’s zijn duur en niet erg schokbestendig. Maar als het op de inhoud van een koffer aankomt heeft u meestal weinig te kiezen. Dankzij CaseCreator.com is dat nu verleden tijd. Hier kunt u een koffer op maat bestellen. Deze ontwerpt u bovendien helemaal zelf met onze gebruiksvriendelijke ontwerpmodule.


Een koffer op maat ontwerpen


1. Kies een geschikt exterieur of bepaal de afmetingen daarvan;
2. Teken de vormen uit in het interieur van de koffer;
3. Bestel uw eigen koffer op maat;
4. Binnen enkele dagen aan huis bezorgd.


Hoe een koffer op maat ontwerpen in zijn werk gaat


Op CaseCreator.com kunt u direct beginnen met ontwerpen. Dat gaat verrassend eenvoudig. U hoeft er geen wiskunde voor gestudeerd te hebben en ook zijn ingewikkelde berekeningen onnodig. Onze ontwerpmodule verwerkt uw aanwijzingen direct tot het ontwerp voor een koffer op maat. Het enige dat u wel zelf even moet doen is het opmeten van de voorwerpen die u in de koffer gaat doen. Dat spreekt natuurlijk voor zich. U kiest de juiste vorm uit en voert de goede maten in. Wanneer u deze geplaatst heeft kunt u de koffer op maat bestellen. Wij snijden de vormen dan voor u uit, uit een hoogwaardig en zacht schuim.


Ontwerp direct uw koffer op maat


Waarschijnlijk was u alvast begonnen met ontwerpen. Dat begrijpen wij heel goed, want u mag het onbeperkt uitproberen. Dat betekent dat u eindeloos mag schaven aan het ontwerp van uw ideale koffer op maat. Om gebruik te maken van onze ontwerpmodule is geen registratie vereist en natuurlijk bent u ook niet verplicht om een afgerond ontwerp daadwerkelijk te bestellen.


Maak uw eigen ontwerp

Koffer maken - Kist maken - Koffer ontwerpen - Kofferinterieur - Inhoud koffer - Koffer op maat - Zelf kist maken - Zelf koffer maken - Koffer schuim - Koffer foam