Koffer ontwerpenZelf de ideale koffer ontwerpen


Een koffer koopt u in een winkel of warenhuis. Net als bij ieder ander product zoekt u die ene uit die het best bij uw wensen past en die neemt u dan maar. Wij zeggen dit bewust met enige reserve, want het perfecte product zit er natuurlijk nooit bij. Als u de koffer en de inhoud niet gelijktijdig koopt, dan zullen beiden nooit perfect op elkaar afgestemd zijn. CaseCreator.com biedt echter een alternatief. Hier kunt u namelijk online zelf een koffer ontwerpen, tot op de millimeter nauwkeurig. In deze koffer kunt u vervolgens uw camera en toebehoren, gereedschap of andere gevoelige spullen bewaren en vervoeren. Wilt u met eigen ogen zien hoe een koffer ontwerpen hier in zijn werk gaat? Probeer het gerust uit.


De voordelen van een koffer ontwerpen op CaseCreator.com


• Eenvoudig online zelf een koffer ontwerpen;
• Zelf de omvang van uw koffer bepalen;
• Keuze uit diverse soorten exterieur;
• Uw eigen koffer in een handomdraai besteld.


Hoe werkt een koffer ontwerpen op CaseCreator.com?


Een koffer ontwerpen op CaseCreator.com is verrassend eenvoudig. U hoeft er geen ingewikkelde berekeningen voor te doen. De enige voorbereiding die u nodig heeft is het zorgvuldig opmeten van de voorwerpen die u in de koffer wilt gaan bewaren. Heeft u dat gedaan? Dan kunt u aan de slag. In onze ontwerpmodule kunt u een van de koffers selecteren. U kunt ook zelf de maten aangeven. Vervolgens gaat u het interieur van de koffer ontwerpen, waarbij u precies de dimensies van uw spullen uitsnijdt. Deze worden in de uiteindelijke koffer uitgesneden uit een zacht schuim, dat optimale bescherming van uw gevoelige eigendommen waarborgt.


Direct zelf een koffer ontwerpen


Nu u de voordelen kent en weet hoe het werkt kunt u gelijk beginnen. Daarbij heeft u alle tijd. Ondanks dat onze ontwerpmodule bijzonder gebruiksvriendelijk is mag u deze zo vaak uitproberen als u wilt. Neem uw tijd om het ontwerp te verfijnen. Zo kunt u een perfecte koffer ontwerpen die u nergens anders krijgt.


Maak uw eigen ontwerp

Koffer maken - Kist maken - Koffer ontwerpen - Kofferinterieur - Inhoud koffer - Koffer op maat - Zelf kist maken - Zelf koffer maken - Koffer schuim - Koffer foam