Koffer makenZelf een koffer maken


Iedereen heeft spullen waar hij extra voorzichtig mee is. Dingen die makkelijk beschadigd raken of om andere redenen gevoelig zijn. Spullen die je niet zomaar laat rondslingeren, integendeel. De opslag van dergelijke zaken stelt veel mensen voor een probleem. Waar bewaart u ze? En vooral: hoe bewaart u ze? En wat als u uw dure camera of gereedschap buiten de deur mee wilt nemen? Op al deze vragen biedt CaseCreator.com het antwoord. Wij reiken u letterlijk een pasklare oplossing aan. U kunt hier namelijk helemaal zelf en op eenvoudige wijze een koffer ontwerpen. Deze koffer is helemaal toegespitst op het voorwerp dat u erin wilt bewaren of vervoeren. U kunt bijvoorbeeld een subwoofer koffer maken of een wapen koffer maken. Hieronder nog enkele voorbeelden.


Fotografie koffer maken


Als professionele of fanatieke hobbyfotograaf kent u als geen ander de waarde van uw spullen. Professionele camera’s en toebehoren zijn vaak een vermogen waard. Gelukkig is een fotografie koffer maken op CaseCreator.com niet moeilijk. U kunt tot op de millimeter nauwkeurig de dimensies aangeven van de vakken die in het schuim worden uitgesneden. Zo krijgt u een interieur waar al uw spullen perfect in passen. Een praktische fotografie koffer maken ligt nu binnen handbereik.


Een gereedschapskoffer maken


Gereedschap wordt niet zelden in koffers bewaard. Nou is het natuurlijk zo dat de meeste fabrikanten van gereedschap zelf ook diverse koffers aanbieden. Waarom zou u dan een gereedschapskoffer maken, vraagt u zich allicht af. Net als de meeste mensen beschikt ook u waarschijnlijk over een breed scala aan gereedschap. Daarvoor is vaak geen pasklare koffer voorhanden. Dankzij CaseCreator.com kunt u zelf een gereedschapskoffer maken waarin u al uw favoriete gereedschap kunt bewaren en vervoeren.


Wapen koffer maken


Wat voor fotografen geldt, geldt in nog sterkere mate voor wapenbezitters. Als bezitter van een vuurwapen wilt u uw wapen natuurlijk ten alle tijden veilig bewaren. Iets dat natuurlijk ook een voorwaarde is voor het verstrekken van een vergunning. Een veilige wapen koffer maken is op CaseCreator.com dan ook snel ontworpen en besteld.


Subwoofer koffer maken


Ook bij het plaatsen en opbergen van een subwoofer komt een koffer van pas. Vooral omdat een subwoofer erg gevoelig is en slecht tegen schokken kan. Bij een subwoofer koffer maken moet u een diepe koffer nemen. Er moet voldoende schuim tussen de subwoofer en de buitenkant van de koffer zijn, voor optimale bescherming.


Maak uw eigen ontwerp

Koffer maken - Kist maken - Koffer ontwerpen - Kofferinterieur - Inhoud koffer - Koffer op maat - Zelf kist maken - Zelf koffer maken - Koffer schuim - Koffer foam