Koffer foamUw eigen ontwerp in koffer foam


Iedereen heeft ze wel. Gevoelige spullen die snel beschadigd raken of die u gewoon goed wilt opbergen. Denk aan (professionele) camera’s, geluidsapparatuur en zelfs wapens. De perfecte bewaarkoffer waarin u dergelijke voorwerpen zowel kunt bewaren als vervoeren bestaat eigenlijk niet. Althans, u vindt deze niet in de winkel. Waar u wel dé perfecte koffer vindt? Op CaseCreator.com. Hier tekent u uw eigen ontwerp uit in virtueel koffer foam, waarna wij uw ontwerp direct tot leven kunnen brengen. In luttele minuten heeft u uw zelf ontworpen koffer besteld waarin de afmetingen van uw gevoelige spullen perfect in koffer foam zijn uitgesneden.


De voordelen van zelf ontwerpen


• Een koffer waar uw spullen perfect inpassen;
• Uw zelf ontworpen koffer aan huis bezorgd;
• Stem een perfect interieur van koffer foam af op een geschikt exterieur;
• Altijd scherpe prijzen.


Hoe het werkt


Het is natuurlijk allemaal heel verleidelijk, maar tegelijkertijd is ‘ontwerpen’ een beladen woord. Het klinkt als iets dat ingewikkeld is of waar u uitgebreide technische kennis voor nodig heeft. Wij kunnen u wat dit betreft geruststellen. Het ontwerpen van een kofferinterieur en het uittekenen van de vormen in koffer foam is bijzonder eenvoudig. U hoeft eigenlijk alleen de juiste maten in uw hoofd te hebben en de rest wijst zichzelf. U plaatst vormen in het koffer foam, voert de juiste afmetingen in en voilà. Zo eenvoudig is het. Het afgeronde ontwerp kunt u direct bestellen. Wij snijden dan het interieur uit. Dat bestaat uit koffer foam van uitstekende kwaliteit dat een optimale bescherming van de inhoud waarborgt.


Teken uw eigen ontwerp in koffer foam


U kunt dus direct aan de slag gaan. Een van de voordelen van CaseCreator.com is dat u het geheel vrijblijvend is. U kunt dus gewoon beginnen met tekenen in virtueel koffer foam en eindeloos werken aan het perfecte ontwerp. Daarvoor hoeft u zich niet te registreren en ook hoeft u het eindresultaat van uw inspanning niet af te nemen. U krijgt dus alle gelegenheid om het zelf te ontdekken.


Maak uw eigen ontwerp

Koffer maken - Kist maken - Koffer ontwerpen - Kofferinterieur - Inhoud koffer - Koffer op maat - Zelf kist maken - Zelf koffer maken - Koffer schuim - Koffer foam