Kist makenUw eigen bewaarkist ontwerpen


Het is iets waar veel mensen tegenaan lopen; het opbergen en vervoeren van gevoelige spullen. Vaak is het zo dat u bij de aanschaf van bijvoorbeeld een camera, subwoofer of zelfs een vuurwapen, een speciale bewaarkist krijgt. Dat is echter lang niet altijd het geval. Voor die situaties biedt CaseCreator.com uitkomst. Hier kunt zelf het interieur van een kist of koffer ontwerpen, tot op de millimeter nauwkeurig. Dat gaat bovendien eenvoudig en online. In een kwestie van minuten heeft u een kist ontworpen die helemaal past bij wat u er in wilt bewaren. Bent u klaar met ontwerpen? Dan kunt u uw kist direct bestellen en wij zorgen dat hij bij u terechtkomt. Hieronder alvast wat inspiratie.


Een praktische gereedschapskist maken


De voordelen van een gereedschapskist spreken redelijk voor zich. Niet voor niets biedt vrijwel iedere fabrikant van gereedschap dergelijke kisten. Maar daar zit dan ook vaak het probleem. Zo’n kist is speciaal ontworpen voor het gereedschap van dat merk. Als u gereedschap van verschillende merken bezit, dan heeft u er weinig aan. Daarom kunt u op CaseCreator.com zelf een gereedschapskist maken. Een gereedschapskist maken waar wél al uw favoriete gereedschap in past is namelijk zo voor elkaar.


Een veilige fotografie kist maken


Als u een passie voor fotografie heeft, dan heeft u daar ook de juiste spullen voor. Een goede camera en alle toebehoren. U weet als geen ander hoe gevoelig deze zaken zijn en welke waarde ze vertegenwoordigen. Camera’s en toebehoren dienen veilig bewaard en vervoerd te worden. Daarom loont een fotografie kist maken altijd. Een fotografie kist maken is dan ook een van de populairste toepassingen van CaseCreator.com.


Subwoofer kist maken


Ook een subwoofer is gevoelig. Een flinke schok kan de kwaliteit van het geluid danig ondermijnen. Een subwoofer kist maken biedt uitkomst. Het schuim waarin u de vorm van de subwoofer uittekent isoleert en absorbeert uitstekend. Houd bij een subwoofer kist maken wel rekening met het feit dat u het schuim niet te diep laat uitsnijden.


Zelf een wapen kist maken


Als bezitter van een vuurwapen dient u dat wapen natuurlijk veilig op te bergen. Een wapen kist maken op CaseCreator.com ligt voor de hand omdat u ook de zelf het exterieur kiest. Zo kunt u een veilige wapen kist maken waar u uw wapen gerust in kunt bewaren en vervoeren.


Maak uw eigen ontwerp

Koffer maken - Kist maken - Koffer ontwerpen - Kofferinterieur - Inhoud koffer - Koffer op maat - Zelf kist maken - Zelf koffer maken - Koffer schuim - Koffer foam